Košarica
0
$0.00 $ (ameriški dolar)
0.00 Euro
Nastavi lokalno valuto
 1. Najdi
Strije - krema Barmon proti strijam

Strije

4 oz, 120 ml

Barmon® že več kot 25 let proizvaja kremo za strije Barmon® Stretch Mark, ki jo z uspehom uporablja mnogo tisoč žensk po vsem svetu. Ženskam kar vztrajno zatrjujejo, da za strije ne obstaja druga reš
V košarico
Valuta vsak Dodaj v košarico!
$ (ameriški dolar) $63.00
Euro 57.54

Barmon® že več kot 25 let proizvaja kremo za strije Barmon® Stretch Mark, ki jo z uspehom uporablja mnogo tisoč žensk po vsem svetu.

Ženskam kar vztrajno zatrjujejo, da za strije ne obstaja druga rešitev, kot je laserska operacija za odstranitev strij. Krema za strije pa Barmon dokazuje, da te trditve niso resnične.

Barmon Strech Mark Cream

Barmon je v sodelovanju z vodilnimi laboratoriji razvil novo formulo, ki se hitro absorbira v kožo in ji omogoča učinkovitejši dostop do ključnih sestavin. Prepričani smo, da vam bodo rezultati, ki jih daje ta krae za strije, zelo všeč.

Izboljšana receptura je v celoti izdelana iz naravnih sestavin, ki so varne za doječe matere in vsebuje tri ključne sestavine:

- kokosovo maslo, ki pomaga pri tvorbi kolagena

- olje iz pšeničnih kalčkov, ki vsebuje vitamin E, ki je znan po svojem delovanju

- lanolin

Dodane so tudi sestavine, ki naredijo kožo mehko in voljno ter sestavine, ki izboljšujejo stanje kože.

Opozorili bi tudi na dejstvo, da izdelek ni testiran na živalih!

Sestavine

 • prečiščena voda
 • Isopropil palmitate
 • Cetearil alkohol
 • Mineralno olje
 • kakavovo maslo
 • Triticum Vulgare, olje iz pšeničnih kalčkov
 • Lanolin, Glicerin
 • Silk aminokislina
 • Dimetikone
 • Triethanolamine
 • Carbomer
 • Cetil fosfat
 • Benzil alkohol
 • Propilparaben
 • Disodium EDTA
 • Dišave

Pogosta vprašanja

Koliko časa je potrebno, da krema za strije deluje ?

Ta čas je odvisen in lahko različen za vsakega posameznika. Generalno gledano pa se rezultati začnejo kazati po 3 tednih redne uporabe. Učinkovitost kreme za strije je odvisna tudi od tega, ali kadite, uživate alkohol ali uporabljate solarij.. Te zadeve škodujejo vaši koži in upočasnijo proces odpravljanje strij. 

Ko odpravim strije, ali se lahko potem zopet pojavijo ?

Ljudje to neprestano sprašujejo. Krema za strije odpravi strije za vedno in je ni potrebno neprestano uporabljati. V primeru, da boste imeli še enga otroka, pa vam priporočamo ponovno redno uporabo kreme za strije.

Ali je krema za strije Barmon varna za doječe matere ?

Absolutno! Krema za strije je načrtovana tako, da si jo doječe matere lahko nanašajo na prsi. To je naraven izdelek in ne škoduje vašemu otroku.

Ali krema za strije preprečuje nastanek strij, če jo uporabljam pred porodom ?

Da. Krema za strije ob redni uporabi pred in med nosečnostjo v veliki meri zmanjša možnost nastanka strij.

Ali je pomembno, kako stare so moje strije ?

Ne. Barbara Feiring, ki je razvila kremo za strije, je imela prvega otroka 15 let pred tem. Glede na svoje odlične izkušnje se je odločila, da bo svoje odkritje tržila tudi drugim: novim materam, atletom,.. vsem, ki imajo strije in jih želijo odpraviti.

Ali je krema za strije uporabna tudi za moške ?

Seveda. Skozi vsa ta leta smo imeli mnogo moških, ki so uporabljali to kremo za strije, največ med bodybuilderji in dvigovalci uteži. Na moške deluje prav tako učinkovito, kot na ženske.

Ali je krema za strije učinkovita tudi za druge rase, npr. Afričane ali južno Američane ?

Da, krema deluje na vse tipe kože. Pri učinkovitosti nismo opazili nobene razlike glede na različne tipe kože.

Krema za strije Barmon® je tako dobra, da so zadovoljne uporabnice poslale mnogo dokazov učinkovitosti delovanja.  Poglejte oziroma preberite si nekatere...


This is the best cream I have ever used for stretch marks. I have three kids and have never been more satisfied in all my life. I have tried anything from stinky lotions to plain old vitamin E, all of which were in vain.

Thank you so much for your product!!

Very Satisfied,
Elissa S.
West Virginia

Barmon - Elissa BeforeBarmon - Elissa After

I am writing this letter in regard to your wonderful stretch mark cream. I bought 1 jar in April, shortly after having my second child. I was very embarrassed about my stretch marks and I was determined to find something to get rid of them. A few weeks later I am glad I decided to try your cream, the results are remarkable. I am very impressed with your product and I have recommended it to several people, thank you Barmon! I have included some before and after photos.

Sincerely,
Stacy N.
Colorado

Dear Sir or Madam

I have used Barmon's Stretch Mark Cream for three months and have just finished my third jar. I typically use it once a day and I am very pleased with the results.

After having my second child I could not believe the stretch marks on my lower stomach! This cream has proven to really fade them quickly. I plan to order another jar or two.

Please find enclosed 'before and after' photos showing how well the cream worked.

Sincerely,
Brenda M.
Kansas

Barmon - Brenda BeforeBarmon - Brenda After

To whom this may concern -

I ordered your product Barmon's stretch mark cream not knowing what to expect, well to my surprise this product totally worked for me and I see it working more and more I use it. I've ordered either 5 or 6 jars of this product and I will continue to use it till I acheive my results that I'm wanting. I'm totally happy and very impressed w/ the results I've reached so far. I've enclosed some before I used the cream and after I started to see them fading pictures...

Tudi na razpolago

 

Celulit

Cellulean krema za zmanjšanje celulitisa (237 ml) + zastonj PILATES DVD
EUR 62.11 NAROČI
 
 
 
 
 
 

Erekcija

Vicerex (10 kapsul) za hitro in trajajočo erekcijo
EUR 72.16 NAROČI
 
 
 
 

Večji penis

Večji penis na naraven in varen način že v nekaj tednih z Magna RX
EUR 145.23 NAROČI